Градежно вештачење

Вештачење од областа на градежништво и архитектура

 

Медицинско вештачење

Вештачење од сите области на Медицината

 

Електротехничко Вештачење

Вештачење од областа на елетротехниката

Графолошко вештачење

Вештачење од областа на графологијата

 

 

Сообраќајно вештачење

Вештачење од областа на сообраќајот

 

Економско вештачење

Вештачење од областа на материјално, сметководствено и финансиско работење

Информатичко вештачење

Вештачење од областа на информатиката

 

 

Машинско вештачење

Вештачење од областа на Машинството

 

Интелектуална сопственост

Вештачење од областа на интелектуална сопственост

Земјоделско | Шумарско

Вештачење од областа на земјоделие, шумарство и водостопанство

 

Авторски Права

Вештачење од областа на заштита на авторското право и други сродни права 

 

Останати вештачења

Вештачења од други области

НГСВ

about

Нашата цел е со нивната стручност да помогнеме во што побрзо решавање на правните спорови, со тоа што кон секој предмет се приоѓа со посебно внимание. Потврда за успехот на НГСВ во идејата да направиме друштво за вештачења кое се стреми да изгради имиџ на една од најбараните и најпрофесионалните компании за вештачење, е решавањето комплексни спорови и задржувањето на веќе постојните клиенти, како и истовремено зголемување на бројот на клиентите и сè поголемата доверба на судовите да ги насочат своите супервештачења кон НГСВ како финално решение за одреден спор.

Како важен сегмент на правниот систем на Република Македонија,  Национална групација за судски вештачења нуди услуги од сите области вештачења и супервештачења, како и процени, и тоа: материјално, економско и финансиско работење, сообраќај, машинство, медицина од сите области, градежништво и архитектура, електротехника, информатички технологии, земјоделство и шумарство, графологија и други услуги. Исто така, се прават и процени за капитал на трговски друштва и за подвижен имот

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

  • www.vestak.mk
  • www.procenki.mk

КОРИСНИ ДОКУМЕНТИ

  • Барање за изготвување не вешт наод и мислење
  • Барање за изготвување на процена

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Друштвото за вештачење и проценки, Национална Групација за Судски Вештачења (НГСВ) започна со работа во 2011та година како специјализирана компанија за изготвување на судски вештачења, супервештачења од сите области како и проценки.