КАРИЕРА

Националната Групација за Судски Вештачења е специјализирана компанија, која поради својата стручност и компетентност во изготвувањето на Судски Вештачења – единечни, двојни и Супер Вештачења, е подготвена за соработка со лиценцирани вешти лица од најразлични области.

  •           Комуникациските вештини
  •           Позитивниот став кон работата
  •           Стручноста при изготвувањето на вешт Наод и Мислење
  •           Транспарентноста во искажувањето
  •          како и Непристрасноста кон одредени институции и лица

се само дел од вештините и карактеристиките со кои треба да располагаат идните заинтересирани деловни соработници.

Желбата за работа со млад и ведар тим, се само мотивација плус за успешна меѓусебна соработка.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

  • www.vestak.mk
  • www.procenki.mk

КОРИСНИ ДОКУМЕНТИ

  • Барање за изготвување не вешт наод и мислење
  • Барање за изготвување на процена

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Друштвото за вештачење и проценки, Национална Групација за Судски Вештачења (НГСВ) започна со работа во 2011та година како специјализирана компанија за изготвување на судски вештачења, супервештачења од сите области како и проценки.